skip to Main Content

Pentru ca satisfacția clientului nostru să fie maximă, am creat un centru computerizat de prelucrare a lentilelor, echipat cu o tehnologie de ultimă generație.

Punctul forte al centrului de optică medicală sunt sistemele digitale pentru prelucrarea lentilelor, compacte și de ultima generație, încorporate cu câte o unitate de prelucrare digitală cu reproducerea tridimensională a fațetului lentilei și o unitate de scanare-centrare-blocare.

My Optik poate onora orice prescripție de ochelari într-un timp cât mai scurt posibil. Montajul se realizează atât în locație cât și la colaboratorii noștri cu aparatura nouă, pentru ca ochelarii dumneavoastră să fie perfecți! My Optik folosește pentru șlefuirea lentilelor aparate și utilaje, respectiv sisteme de prelucrare pe contur, de la firme renumite.

Unitățile sistemelor de prelucrare pot funcționa independent, astfel că în timpul execuției unei șlefuiri de lentile se poate scana o altă ramă de ochelari sau se poate centra-ventuza o lentilă pentru un alt montaj. Scanarea se realizează în 3D, pentru ambii ochi sau prin copiere de la un ochi la celălalt, după: ramă de ochelari, șablon, lentilă sau demolens, cu o precizie de sutime de milimetru, care se păstrează și la prelucrarea finală a lentilei.

Sună acum!

× Cu ce te putem ajuta?