skip to Main Content

Accesorizează-ți ochelarii cu stil!

În sediile noastre veți găsi o gamă variată de accesorii pentru ochelari, de la tocuri și lănțișoare, la soluții de curățat.

Toc pentru ochelari

Achiziționarea unei perechi de ochelari este o investiție, atât din punct de vedere financiar, cât și din punctul de vedere al sănătății ochilor dvs. Pentru a vă asigura că ochelarii dvs. se mențin la calitatea excelentă cu care au început, vă oferim o serie de accesorii pentru a vă ajuta să vă îngrijiți ochelarii. Îngrijirea ochelarilor dvs. este acum mai ușoară ca niciodată, cu o gamă completă de produse care pot prelungi durata de viață a ramelor și vă pot menține lentilele curate și protejate, fără zgârieturi.Un mod special și modern de a-ți păstra ochelarii îl reprezită tocul pentru ochelari: un toc pentru ochelari clasic, cu stil sau elegant! Protejază-ți ochelarii cu un holder, ce are o formă, un model și un material exact așa cum îl doriți.

Lănţişoare

Lănțișoarele sunt un nume comun al cordonului ce se atașează la ochelarii dvs. pentru a îi menține în siguranță. Acestea au flexibilitatea de a fi purtate în două moduri diferite, prin ajustarea sau scoaterea pieselor de la fiecare capăt. De asemenea,  pot fi purtate ca o bandă sportivă robustă, menținând ochelarii în poziție în timpul activității intense. În mod alternativ, ele pot fi utilizate ca suporturi convenționale prin menținerea cordonului în jurul gâtului. Lănțișoarele pot fi utilizate atât pe ochelarii de vedere cât și pe ochelarii de soare și elimină acea problemă veche de a vă pune ochelarii jos și să uitați unde i-ați lăsat!

Soluţii pentru curăţat ochelarii

Nu este nimic mai neplăcut decât o pată de grăsime sau murdărie pe lentila ochelarilor. Lavetele pentru lentile și soluțiile de curățat pe care le comercializăm sunt special concepute pentru curățarea tuturor tipurilor de lentile, atât din sticlă, cât și din plastic sau policarbonat. Soluțiile speciale îndepărtează repede urmele de grăsime încăpățânate și dungile de pe suprafața lentilelor dvs. Lavetele pentru lentile sunt, de asemenea, anti-statice, ceea ce înseamnă că particulele de praf nu vor fi atrase de suprafața lentilelor, păstrându-le mai curate pentru mai mult timp. Lichidul de curățare se evaporă și se usucă rapid, lăsând lentilele dvs. ca noi.

Sună acum!

× Cu ce te putem ajuta?