skip to Main Content

Serviciile noastre satisfac chiar și cele mai exigente cereri în materie de optică medicală

               Suntem o echipă experimentată, bine instruită, cunoscută pentru profesionalismul nostru. Întotdeauna ne-am axat pe inovație, eleganță și calitate, oferită de specialiștii noștri oftalmologi, optometriști și opticieni.  La noi aveți garanția calității, alaturi de tehnologia de ultimă generație  și de materialele folosite. Înțelegem și cunoaștem importanța clarității și calității vederii, dar și nevoia de expresie în acord cu propria personalitate și cu tendințele actuale. Echipa noastră specializată este formată din  medici oftalmologi, optometriști și opticieni, specialiști care înțeleg și respectă nevoile clienților preocupați de calitatea propriei vieți.

Suntem optica perfectă pentru noua ta pereche de ochelari!

Primul pas în alegerea ochelarilor îl constituie un diagnostic corect. În cadrul consultaţiilor pe care le oferim, la My Optik folosim aparatură de ultimă generaţie, având ca scop stabilirea exactă a dioptriilor şi a tipului de lentile corespunzătoare ochilor dumneavoastră.

Orice lentilă, pe orice ramă

 

Opticienii noştri pot monta orice tip de lentilă pe orice ramă de ochelari vă doriți sau vă este necesar, iar personalul nostru vă va oferi consultanţa ideală pentru a alege perechea de ochelari perfectă fizionomiei şi stilului dumneavoastră.

Montarea ochelarilor se face în ateliere profesioniste, iar aparatura modernă şi experienţa specialiștilor noştri permit executarea oricărui tip de montaj, rapid și precis.

Află acum diferența unei perechi de ochelari de calitate!

Sună acum!

× Cu ce te putem ajuta?