WHAT ABOUT US
Serviciile noastre satisfac chiar și cele mai exigente cereri în materie de optică medicală

Suntem o echipă de experți oftalmologi, optometriști și opticieni cu accent pe inovație, calitate, oferind tehnologie de top și servicii personalizate.

0733 113 334

Pune-ne orice intrebare

our step
Procesul nostru
01
Consultație gratuită
02
Emiterea Rețetei Pentru Ochelari
03
Alegerea ramei de ochelari
04
Montarea și Ajustarea Ochelarilor
what we offer
Ce oferim
01
Garanția Calității

La noi, aveți garanția calității. Ne bazăm pe tehnologia de ultimă generație și pe materialele de cea mai înaltă calitate pentru a vă asigura cea mai bună experiență.

02
Experți în Oftalmologie

Înțelegem și cunoaștem importanța clarității și calității vederii. Avem în echipă medici oftalmologi, optometriști și opticieni specializați care sunt aici pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți vederea și să vă mențineți sănătatea oculară.

03
Personalizare

Înțelegem, de asemenea, nevoia de expresie și stil personal. Echipa noastră este aici pentru a vă ajuta să găsiți soluții care se potrivesc cu personalitatea dvs. și cu tendințele actuale.

Echipa noastră este dedicată să vă ofere cele mai bune servicii și produse pentru a vă îmbunătăți vederea
Cover for Optica Medicală My Optik Iași
3,092
Optica Medicală My Optik Iași

Optica Medicală My Optik Iași

Suntem o optică medicală dedicată și pasionată de sănătatea ochilor tăi!

👓 Alege să te simți bine cu noii tăi ochelari!👓 Lentile heliomate 👓👉 Programări&info: 0733 11 33 34# #myoptik #opticamedicalaiasi #iasi #ochelaridevedere😎 #rame #oferte #magazinochelari #ochelarivedere #rameochelari #preturimici #serviciidecalitate ... See MoreSee Less
View on Facebook

21 hours ago

Optica Medicală My Optik Iași
👓 Alege să te simți bine cu noii tăi ochelari!👓 Lentile heliomate 👓👉 Programări&info: 0733 11 33 34my-optik.ro# #myoptik #opticamedicalaiasi #iasi #ochelaridevedere😎 #rame #oferte #magazinochelari #ochelarivedere #rameochelari #preturimici #serviciidecalitate ... See MoreSee Less
View on Facebook
My Optik Iasi ... See MoreSee Less
View on Facebook
View on Facebook

Call Now Button