skip to Main Content

My Optik comercializează lentile pentru ochelari (lentile aeriene) de la marii producători din industrie. Lentilele de ochelari sunt atât în varianta normală (transparente), cât și heliomate (fotocromatice).

Toate lentilele aeriene au tratament Antireflex, Protecție UV și Durificare, iar o parte dintre ele vin cu Protecție/Filtru de calculator. Tratamentul  Antiaburire este opțional și poate fi comandat doar pentru anumite lentile din oferta producătorilor.

Lentile monofocale

Lentilele monofocale sunt destinate corecției vederii de aproape sau la distanță.

De regulă se recomandă persoanelor care au nevoie de o singură pereche de ochelari, fie pentru apropiere sau pentru distanță. Ele pot fi fabricate din plastic, policarbonat sau sticlă, pentru diferite dioptrii. Lentilele monoficale sunt caracterizate ca având un singur centru focal. Acestea pot fi sferice sau cilindrice.

Lentile bifocale

Lentilele bifocale, destinate corecției vederii la distanță și apropiere, au în aceeași lentilă ambele dioptrii, iar delimitarea zonei de distanță de cea de aproape este vizibilă. Segmentul pentru vederea aproape sau pentru citit este confortabil, cu o lungime cuprinsă între 25 și 28 mm.

Lentile progresive

Dintre cele mai performante lentile fac parte Lentilele Progresive. Acestea asigură o vedere clară la orice distanță (există zone delimitate pentru vederea la distanță, la semidistanță și pentru vederea de aproape).

Sunt foarte estetice datorită faptului că sunt fără nicio delimitare vizibilă a acestor trei zone, nu vor trăda vârsta purtătorului și se pot monta pe orice tip de ramă oferind o mare libertate de mișcare și confort.

Sună acum!

× Cu ce te putem ajuta?