skip to Main Content

Una din caracteristicile importante ale ochelarilor de soare o reprezintă capacitatea de a proteja ochiul față de acțiunea nocivă a radiațiilor ultraviolete. Acest aspect este deosebit de important deoarece, cu cât lentilele sunt mai închise la culoare, cu atât există o tendință mai mare a ochiului de a nu se mai proteja prin mecanismul reflex de reducere a deschiderii pupilare.

Inițial, ochelarii de soare au apărut ca o necesitate obiectivă, în epoca modernă (după 1940) ei devenind accesorii de modă. De asemenea, ochelarii de soare pot fi purtați pentru a ascunde privirea. Persoanele cu handicap vizual poartă ochelari cu lentile colorate din motive estetice.

My Optik vă pune la dispoziție o gamă largă de modele de ochelari de soare pentru bărbați, de dama și pentru copii, branduri și modele diferite la prețuri ”potrivite”.

Ochelarii nostri au o calitate superioară și sunt inspirați atât de modă, cât și de nevoi, făcându-i un accesoriu elegant.

Noi credem în viața în afara celor 4 pereți, și a fost întotdeauna misiunea noastră de a crea produse care să vă ajute să profitați la maximum de fiecare moment.

Sună acum!

× Cu ce te putem ajuta?