Tipuri de rame
01
fancybox
Rame din plastic

Ușoare și flexibile, într-o gamă largă de culori și forme, ramele din plastic sunt ușor de manevrat și de întreținut. 

02
fancybox
Rame din metal

Ramele sunt din metal de înaltă calitate, rezistent și durabil, cu pernuțe pentru nas și punți nazale reglabile.

03
fancybox
Rame din titan

Ușoare, hipoalergice, rezistente, ușor de reglat și purtat, ideale pentru un stil de viață activ.

My Optik oferă modele variate și stiluri diferite de rame, branduri diverse și prețuri pentru toate buzunarele. Moderne sau clasice, colorate sau simple, în magazinele noastre veți găsi cu siguranță varianta potrivită look-ului dumneavoastră. așteptam în oricare dintre cele patru puncte de lucru din Iași  unde consilierii noștri specializați vor ajuta alegeți rama adecvată stilului, nevoilor și confortului dumneavoastră. 

În Funcție De Modul De Construcție Al Ramei, Vă Putem Oferi: ​

medicate
01
Rame cu fir
(perivist)

Sunt confecționate din plastic sau metal în partea superioară și au lentila fixată în partea inferioară cu un fir de nailon. Acestea sunt estetice, ușoare și oferă un câmp vizual extins în partea de jos

medicate
02
Rame – contur întreg

Acestea pot suporta montarea oricărui tip de lentilă (sticlă, plastic, trivex, policarbonat, de diferite grosimi, culori sau cu diferite tratamente), lentilele fiind foarte bine fixate și fără posibilitatea de a se mișca. 

medicate
03
Rame cu prindere
șurub/capse

Sunt rame fără contur, alcătuite doar din punte nazală și brațe. Sunt foarte discrete și foarte ușoare (cântăresc doar câteva grame) şi nu limitează câmpul vizual. 

Forma feţei

Când vine vorba de alegerea ochelarilor de vedere în funcţie de forma feţei, se recomandă o formă a lentilei opuse formei feţei. Pentru faţa rotundă, ramele pătrate sunt cele mai potrivite, iar pentru faţa pătrată, se potrivesc ramele rotunde. Persoanelor cu faţa ovală li se potriveşte, în principiu, orice tip de ramă. 

Pentru vrem beneficiați o perioadă cât mai lungă de ramele favorite, sfătuim le tratați cu blândețe, fără le bruscați brațele, folosind întotdeauna ambele mâini când le așezați la sau când le scoateți de la ochi. 

Call Now Button